Menu

Ρούχα μεγάλου μεγέθους για παχουλές

Είσαστε γυναίκα με πληθωρικές καμπύλες και ντύνεστε με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη; Κατά πάσα πιθανότητα όχι όλα τα καταστήματα ειδών ένδυσης μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Ευτυχώς υπάρχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο σας προσφέρει μία πλήρη συλλογή από είδη ένδυσης σε μεγάλα μεγέθη. Έτσι εάν αναζητάτε ένα μαλακό παντελόνι με άνετη εφαρμογή η κάποιο τζιν ιδανικό για την σιλουέτα σας και θα θέλατε επίσης να τα συνδυάσετε με ένα τοπ ίσως με μια μπλούζα η ένα πουλόβερ τότε σε εμάς θα βρείτε άφθονες επιλογές. Πράγματι στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα για πληθωρικές γυναίκες με την τελευταία λέξη της μόδας και σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και από μόνες σας με πόση ευκολία αλλά προπαντός οικονομικά και με μερικά κλικ η γκαρνταρόμπα σας θα γίνει εντελώς καινούργια.

Ρούχα μεγάλου μεγέθους για γυναίκες με πληθωρικές καμπύλες

Το στυλ δεν είναι θέμα μεγέθους. Γυναίκες με πληθωρικές καμπύλες ο κόσμος της μόδας αλλάζει! Κάθε μία από εσάς είναι μοναδική και από σήμερα όποια έχει γενναιόδωρες καμπύλες μπορεί να παίξει με τα ρούχα μεγάλου μεγέθους και με το δικό της στυλ. Οι ηλεκτρονικές αγορές ανανεώνουν και επαναπροσδιορίζουν την αγορά με κύριο στόχο να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας. Οι καμπύλες δεν κρύβονται αλλά ντύνονται με γούστο και στο κατάστημα μας ο σκοπός αυτός βρίσκεται μόνο με ένα κλικ μακριά.

Ρούχα μεγάλου μεγέθους για γυναίκες με πληθωρικές καμπύλες

Ρούχα μεγάλου μεγέθους για γυναίκες με πληθωρικές καμπύλες

Στυλ για πληθωρικές γυναίκες

Κάθε γυναικείο σώμα έχει προσωπικό στυλ και στην περίπτωση μιας πληθωρικής γυναίκας το ντύσιμο ίσως φαίνεται με την πρώτη ματιά σαν πρόκληση κάπως δύσκολη να αντιμετωπιστεί. Γνωρίζοντας όμως καλύτερα το σώμα μας αυτή η πρόκληση γίνεται μια διαδικασία τόσο εύκολη και ταυτόχρονα διασκεδαστική. Ξεκινήστε μαθαίνοντας τον τύπο του σώματος σας έτσι μόνο θα καταφέρετε να ανακαλύψετε ποιες είναι οι προσωπικές σας ανάγκες και στη συνέχεια βάση αυτών των αναγκών και μόνο να χτίσετε το στυλ σας που θα σας κάνει να λάμψετε.

Στυλ για πληθωρικές γυναίκες

Στυλ για πληθωρικές γυναίκες

Να θυμάστε ότι είναι οι τάσεις που πρέπει να προσαρμοστούν σε εμάς και όχι το αντίθετο: οι μόνες τάσεις της μόδας που αξίζει να ακολουθούμε είναι αυτές που μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και με το σώμα μας. Στην ιστοσελίδα του καταστήματος μας μπορείτε πάντα να βασίζεστε στους πίνακες μετατροπής των μετρήσεων: αν είσαστε αναποφάσιστες ανάμεσα σε δύο μεγέθη ρούχων, οπλιστείτε με μεζούρα και βασιστείτε στα πραγματικά εκατοστά. Δεν θα το μετανιώσετε και να θυμάστε: οι κανόνες του παιχνιδιού είναι ελάχιστοι και μέσα μας τους γνωρίζουμε αλλά εάν επιθυμείτε να τολμήσετε να φορέσετε κάτι διαφορετικό μην διστάσετε – πρέπει και μπορείτε να το κάνετε. Οι κανόνες υπάρχουν για να καταρρίπτονται και μερικές φορές η μόδα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να εκφράσουμε τους εαυτούς μας και τη δημιουργικότητά μας. Η τάση της μόδας είσαστε εσείς!

Τι είναι τα μεγάλα μεγέθη στα ρούχα;

Κανονικά καθορίζουμε ως μεγάλα μεγέθη ρούχων αυτά τα μεγέθη που κυμαίνονται από 46 και άνω, αν και αυτό δεν είναι πάντοτε ο κανόνας, επειδή πολλοί οίκοι μόδας περιλαμβάνουν στην κανονική παραγωγή τους πολύ μεγαλύτερα μεγέθη. Εντούτοις δεν είναι πάντα εύκολο, να βρούμε το κατάλληλο μέγεθος ρούχου προσαρμοσμένο για μας και γι ‘αυτό το λόγο το κατάστημα μας έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή ενδυμάτων που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στα μεγάλα μεγέθη, τα λεγόμενα και plus size ρούχα, όπου και μπορείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο της μόδας μέσα από μια ευρεία γκάμα με πολλά είδη και φυσικά για όλα τα γούστα αλλά και για κάθε σωματότυπο.

Τι είναι τα μεγάλα μεγέθη στα ρούχα

Τι είναι τα μεγάλα μεγέθη στα ρούχα

Στο κατάστημα μας διαθέτουμε τα ιδανικά ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα για γυναίκες με πληθωρικό τύπο σώματος. Επισκεφτείτε μας και επωφεληθείτε από την πλούσια συλλογή μοντέρνων ενδυμάτων που έχουμε στην διάθεση σας. Βρείτε ένα άνετο ρούχο και επιτέλους συμβαδίστε με την τελευταία λέξη της μόδας χωρίς συμπλέγματα.

Μεγάλα μεγέθη ρούχων και τι να φορέσετε;

Αδύνατες ή με μερικά επιπλέον κιλά δεν έχει σημασία όσον αφορά την επιλογή ρούχων και τα μεγέθη ρούχων . Αυτό που έχει σημασία όταν διαλέγετε πως να ντυθείτε στην πραγματικότητα είναι να ξέρετε να αξιοποιείτε τα δυνατά σας σημεία και να κρύβετε τις μικρές σας ατέλειες. Ξεκινώντας με την επιλογή των χρωμάτων. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις, για παράδειγμα, σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες, όπως επίσης και τα εμπριμέ σχέδια η μοτίβα και οι κάθετες ρίγες. Ποτέ μην φορέσετε ρούχα πάρα πολύ σφιχτά ή πολύ χαλαρά. Ακόμη και το είδος του υφάσματος πρέπει να αξιολογηθεί με προσοχή: στις πληθωρικές καμπύλες προτείνουμε κυρίως τα ελαφρά υφάσματα και όχι τα πολύ βαριά. Το θέμα του ύψους επίσης μετράει και στην περίπτωση αυτή οι γυναίκες έχουν ένα επιπλέον όπλο: τα ψηλά τακούνια!

Μεγάλα μεγέθη ρούχων και τι να φορέσετε

Μεγάλα μεγέθη ρούχων και τι να φορέσετε

Επίσημα ενδύματα για μεγάλα μεγέθη

Αν μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε τα κατάλληλα ρούχα να φορέσετε στην καθημερινή σας ζωή, με τα επίσημα ενδύματα η κατάσταση φαίνεται να είναι ακόμη πιο περίπλοκη. Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι: υπάρχουν καλά νέα και σε αυτό τον τομέα αρκεί μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας για να το διαπιστώσετε. Τα ρούχα μας έχουν φτιαχτεί ώστε να είναι κομψά και να αξιοποιούν θαυμάσια την φυσική ομορφιά ενισχύοντας την θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Επίσημα ενδύματα για μεγάλα μεγέθη

Επίσημα ενδύματα για μεγάλα μεγέθη

Αν για τις γυναίκες με καμπύλες δεν είναι πάντα εύκολο να βρούνε ρούχα στα καταστήματα, είναι ακόμη πιο δύσκολο να κάνουν ταχυδακτυλουργίες με τα καρτελάκια σχετικά με τα νούμερα για ρούχα σε μεγάλα μεγέθη επειδή η αρίθμηση είναι εντελώς διαφορετική από τα άλλα. Θα πρέπει να προσθέσουμε ότι πράγματι δεν υπάρχουν κοινοί παράμετροι για την αρίθμηση και για κάθε οίκο μόδας ισχύει άλλη κλίμακα. Πώς, λοιπόν, θα βρείτε το σωστό μέγεθος για το τύπο του σώματος σας; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αφορά την περιφέρεια της λεκάνης, της μέσης, του στήθους τους ώμους μέχρι και του ύψους και μέσα από τους πίνακες μετατροπής θα βρείτε το σωστό μέγεθος ρούχου σύμφωνα με τις μετρήσεις σας.

Μόδα για όλους

Άνεση! Αυτό είναι το σύνθημα για εκείνες που έρχονται αντιμέτωπες με καθημερινές μετακινήσεις ανάμεσα στο σπίτι τον χώρο εργασίας, τις οικογενειακές υποχρεώσεις και όλων των ειδών τις δεσμεύσεις! Το κατάστημα μας μέσα από την μεγάλη ποικιλία σε ρούχα αφιερωμένα στα μεγάλα μεγέθη σας προσφέρει πολλά είδη ένδυσης κατάλληλα για εκείνες με κάποια επιπλέον κιλά που νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους!

Ρούχα μεγάλου μεγέθους για παχουλές

Ρούχα μεγάλου μεγέθους για παχουλές

Δεν είσαστε πλέον υποχρεωμένες να τρέχετε για εξερεύνηση των καταστημάτων με στόχο την αναζήτηση του τέλειου μεγέθους. Στο κατάστημα μας για ρούχα μεγάλα μεγέθη θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία ενδυμάτων από φορέματα και πουλόβερ παντελόνια και ότι άλλο επιθυμείτε, που δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες οι οποίοι με φροντίδα κατάφεραν να κάνουν κάθε ρούχο μοναδικό και ιδιαίτερο. Η μόδα είναι πλέον προσιτή.

Πρώτης ποιότητας υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια του ρούχου

Κάθε ένδυμα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει γίνει με μεγάλη προσοχή με υλικά υψηλής ποιότητας και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Τα ρούχα για μεγάλα μεγέθη είναι πολλά σε συνεχή εξέλιξη και για κάθε περίσταση έτσι ώστε δεν θα βρεθείτε ποτέ πια απροετοίμαστες. Πουκάμισα, φορέματα και παντελόνια σε μεγάλα μεγέθη είναι για εκείνες που υπερβαίνουν το στερεότυπο ορισμό της ομορφιάς που η κοινωνία μας αποδίδει στην απόλυτη κοκαλιάρα: πλέον ακόμη και οι γυναίκες με καμπύλες μπορούν να αναδείξουν ένα όμορφο

Φόρεμα με κομψότητα και πρωτοτυπία

Μεγάλα μεγέθη ρούχων με πολλές κατηγορίες για να τις ανακαλύψετε!
Στο κατάστημα μας θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μοναδικά και πρωτότυπα ρούχα: τόσες πολλές κατηγορίες και υποκατηγορίες για να εξερευνήσετε. Απλά και μόνο αναζητείστε το ρούχο που επιθυμείτε! Θα ανακαλύψετε μια πληθώρα από σχέδια και διαφορετικά είδη ρούχων που ίσως και να μην είχατε φανταστείτε. Ρίξτε μια ματιά και στην κατηγορία των μετρήσεων, μέσω των οποίων, τα ρούχα θα ταιριάξουν απόλυτα στις καμπύλες του σώματος σας.

Εσείς ακόμη περιμένετε; Καθίσετε αναπαυτικά και απολαύστε τις αγορές σας! Η μεγάλη ποικιλία ρούχων σε μεγάλα μεγέθη θα σας καταπλήξει. Όλα τα ρούχα είναι καλά σχεδιασμένα και άριστης ποιότητας. Χάρη στην πάρα πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής μπορείτε να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας με τόσα πολλά μοντέρνα ρούχα ανεξάρτητα από το μέγεθος που φοράτε. Πράγματι εδώ μπορείτε να βρείτε ότι θα επιθυμούσε κάθε μοντέρνα γυναίκα σε μεγάλα μεγέθη σε πολύ προσιτές τιμές ειδικά για κάθε περίσταση.

Ωραία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη

Ένα ωραίο ρούχο ελαφρώς μεσάτο, μπορεί να αναδείξει την σιλουέτα σας ακόμα και σε μεγάλα μεγέθη. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε πολλά ρούχα για μεγάλα μεγέθη, σε πολλά χρώματα και μοντέρνο σχεδιασμό που να ταιριάζουν απόλυτα στην πληθωρική σιλουέτα σας. Τα ριχτά μοντέλα έχουν το πλεονέκτημα να κρύβουν τις προβληματικές περιοχές και είναι πολύ άνετα να τα φοράς. Μέσα από την συλλογή των ρούχων μας σε μεγάλα μεγέθη επίσης μπορείτε να βρείτε πολλά μοντέλα που τονίζουν όμορφα το ντεκολτέ σας. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τα πολλά άνετα παντελόνια σε μεγάλα μεγέθη. Γιατί κανείς δεν θα πρέπει να στερείται ένα από τα βασικότερα κομμάτια της γυναικείας μόδας!

Το τυπικό μοντέλο του παντελονιού με πάνω ίσια γραμμή και καμπάνα στο κάτω μέρος, έχει το πλεονέκτημα ότι οπτικά επιμηκύνει το πόδι και είναι ιδιαίτερα εύκολο να συνδυαστεί. Για τη θερινή περίοδο προτείνουμε τα παντελόνια 7/8 και τις βερμούδες. Τα παντελόνια  κατασκευασμένα από ελαστικό ύφασμα. Είναι ιδιαίτερα άνετα ρούχα και σας συνοδεύουν σε κάθε κίνηση. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια μπλούζα ή πουκάμισο με καθημερινό casual φαρδύ κόψιμο και στα χρώματα της μόδας ή σε όμορφο εμπριμέ.

Μπορείτε να επιλέξτε από την κατηγορία των t-shirts σε μεγάλα μεγέθη σε προσιτές τιμές που θα βρείτε στο κατάστημα μας. Για τους λάτρεις των εμφανίσεων πολλαπλών στρώσεων, προσφέρουμε πολλές όμορφές ζακέτες σε μεγάλα μεγέθη, που φοριούνται πάνω από πουλόβερ, τουνίκ, πουκάμισα ή μπλούζες.
Ηλεκτρονικό κατάστημα με ρούχα μεγάλα μεγέθη

Ηλεκτρονικό κατάστημα με ρούχα μεγάλα μεγέθη

Όλα τα ρούχα μεγάλα μεγέθη που κατασκευάζει η εταιρεία μας μπορείτε αν τα προμηθευθείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα plussize.gr. Εκεί θα βρείτε και το μεγεθολόγιο που θα σας βοπηθήσει να βρείτε τα ρούχα μεγάλα μεγέθη που ταιριάζουν στο δικό σας τύπο:
ρούχα μεγάλα μεγέθη plussize.gr

ρούχα μεγάλα μεγέθη plussize.gr

ρούχα μεγάλα μεγέθη plussize.gr

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο μας πάνω σε ρούχα μεγάλου μεγέθους για παχουλές ως παρουσίαση από το κανάλι μας στο slideshare:

Categories:   Uncategorised

Comments